fbpx

KRYNER PARTY mit Ronald: Feestmuziek op zijn best!

🎉  Feestexplosie vanaf de eerste seconde! 🕛

Laat je meeslepen door de sensationele KRYNER PARTY mit Ronald, dé toonaangevende Oktoberfest Solo Artiest voor Oktoberfest, Carnaval, Schlager en Après-ski muziek. Duik in een muzikale reis door de tijd met feesthits uit de eighties, nineties en hedendaagse topnummers, allemaal gepresenteerd in een unieke Oostenrijkse pop en polka stijl.

🥨  Schlager, Oktoberfest und AprèsSki! 🎿

Stap in de feestvreugde van Oktoberfest en après-ski met Ronald de Oktoberfest Solo Artiest voor jouw bedrijfsfeest, vastelaoves party, schuttersfeest, huwelijksfeest, schlagerpartij, dameszitting noem maar op. Beleef geliefde hits uit de eighties, nineties, en actuele toppers, allemaal vertaald naar een authentieke Oostenrijkse pop en polka stijl. Zing luidkeels mee met Duitstalige hits zoals “Einen Stern,” “Bohmisher Traum,” en “Hulapalu”, afgewisseld met pop, rock en polka klassiekers zoals “Let Me Entertain You”, “La Bamba”, “Que Sera”, “I’m Blue”, “Angels”, “Hey Jude”, “Celebration” en “Livin’ on a Prayer”. Deze hits zorgen gegarandeerd voor een feestsfeer waar jong en oud vol enthousiasme aan meedoen.

 <— Bekijk en luister de nieuwe promo! 🎥

Boek KRYNER PARTY mit Ronald voor Elk Evenement!

Of het nu gaat om een bruisend festival, een onvergetelijk bedrijfsfeest, een sfeervol businessevent, een knallende après-ski party, een romantisch huwelijk, een authentieke schlagerparty of een bruisende Wiesn party – KRYNER PARTY mit Ronald zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol interactie met het publiek. Met zijn kenmerkende mix van bekende Pop, Rock en Schlager hits, overgoten met zijn eigen unieke polka-saus, laat Ronald elk evenement schitteren. Dans mee, zing luidkeels mee en geniet van de stimmung die hij met zich meebrengt. Boek nu en transformeer je evenement in een onvergetelijk feest!

Nieuwe 365 Tage Oktoberfest show LIVE

->NIEUW novemeber 2023<-

Ontdek de Sensatie van de 365 Tage Oktoberfest Show met KRYNER PARTY mit Ronald

Beleef de ongekende feeststemming met de 365 Tage Oktoberfest Show van KRYNER PARTY mit Ronald! Waar Ronald ook optreedt, de energie spat ervan af: het dak gaat eraf, handen schieten de lucht in en het publiek zingt uit volle borst mee. Deze nieuwe show is een explosie van enthousiasme met een mix van frisse en herkenbare internationale pop, rock en polka hits, allemaal overgoten met een authentieke Oostenrijkse Polka Sauce. Of het nu gaat om de nieuwste chart-toppers of tijdloze klassiekers, Ronald weet ze te transformeren in een polka-feest dat het hele jaar door de Oktoberfest-vibe levend houdt. Mis het niet en laat je meeslepen in de stimmung die alleen KRYNER PARTY mit Ronald kan brengen!

Bekijk en beluister de eerste live beelden hier onder. 

De reacties over KRYNER PARTY mit Ronald

Wat een energie!

Onlangs had ik het genoegen om Ronald’s KRYNER PARTY live mee te maken en ik kan zonder enige twijfel zeggen dat het een spectaculaire ervaring was! Vanaf de eerste noot tot de laatste seconde van het optreden, was er een magische sfeer die je alleen bij uitzonderlijke live acts vindt.

Wat Ronald’s optreden zo uniek maakte, was zijn vermogen om het publiek op een bijzondere manier te betrekken. Zijn interactie met de aanwezigen ging verder dan ik ooit bij andere artiesten heb gezien. Het was niet zomaar een optreden; het was een interactieve ervaring waarbij iedereen zich een deel van het spektakel voelde. Deze manier van optreden creëert een band tussen de artiest en het publiek die je zelden ziet.

Ik kan zonder enige aarzeling aanbevelen om een KRYNER PARTY met Ronald te boeken. Of je nu een groot evenement organiseert of een intieme bijeenkomst, Ronald weet hoe hij het naar een hoger niveau kan tillen. Het is een ervaring die je niet wilt missen en die gegarandeerd een blijvende indruk achterlaat op iedereen die het geluk heeft erbij te zijn.

We vonden het geweldig!

Als iemand die regelmatig grote evenementen organiseert en talloze acts heeft geboekt, weet ik wat er nodig is om een publiek te boeien. Maar wat Ronald met zijn KRYNER PARTY solo act heeft laten zien, overtrof al mijn verwachtingen!

Ik heb in het verleden veel grote Duitse bands geboekt, maar Ronald deed in zijn eentje absoluut niet onder voor die grote acts. Zijn vermogen om het publiek te betrekken en een feeststemming te creëren was fenomenaal. Het was niet alleen een optreden; het was een ervaring die iedereen bij zal blijven.

Als je op zoek bent naar iets unieks en opwindends voor je evenement, dan kan ik KRYNER PARTY mit Ronald ten zeerste aanbevelen. Hij brengt een energie en professionaliteit die zeldzaam is. We kijken nu al uit naar de volgende gelegenheid om hem weer te boeken!

Muziek voor jong en oud!

Als je denkt dat Oktoberfest en Après-Ski muziek alleen voor een bepaalde doelgroep is, dan heb je Ronald’s KRYNER PARTY nog niet meegemaakt! Ronald heeft een uniek talent om een breed scala aan muziekgenres om te zetten in een feestelijke Polka sfeer, waardoor hij een onvergetelijke ervaring creëert voor zowel jong als oud.

Het is werkelijk verbazingwekkend hoe Ronald klassiekers zoals “Que Sera”, “La Bamba”, en zelfs poprock hits als “Livin’ on a Prayer”, “Born To Be Wild”, en “Jump” transformeert. Hij neemt deze bekende nummers en geeft ze een frisse, energieke draai, waardoor ze perfect passen in de feestelijke sfeer van een Oktoberfest of Après-Ski evenement. Zijn versie van “I Was Made for Lovin’ You” is een echte publiekstrekker, die iedereen, ongeacht leeftijd, aan het dansen krijgt.

Daarnaast weet Ronald het publiek te verrassen met een mix van bekende Duitse schlagers en Oostenrijkse meezingers. Deze afwisseling zorgt voor een dynamische en levendige sfeer die zowel de jongere als de oudere generatie aanspreekt. Het is zeldzaam om een artiest te vinden die zo veelzijdig is en in staat is om een dergelijk breed publiek te bereiken.

 

30 minuten van de plek af!

Toen we KRYNER PARTY mit Ronald boekten voor onze Dameszitting, hadden we hoge verwachtingen gezien de line-up van topartiesten die we hadden. Maar wat Ronald presteerde, was simpelweg ongeëvenaard. Zijn optreden was niet alleen een muzikale prestatie, het was een explosie van energie en plezier die iedereen van hun stoel kreeg.

Iedereen danste op de tafels, nam deel aan de polonaise, of zong luidkeels mee met de muziek. Het was een ongekend spektakel van vreugde en gemeenschapsgevoel, iets wat je zelden ziet en nog minder vaak zo intens beleeft.

Wat Ronald’s optreden zo uniek en spontaan maakte, waren de leuke dansjes en meezingmomenten die hij creëerde. Zijn interactie met de aanwezigen was niet alleen vermakelijk, maar ook aanstekelijk.

Ronald’s optreden was niet alleen een hoogtepunt van onze Dameszitting, het was een herinnering die nog lang in de harten van alle aanwezigen zal blijven. Voor een evenement dat gegarandeerd een hit wordt, is KRYNER PARTY mit Ronald de artiest die je moet hebben.

Zing, spring, dans, lach, party und verWunder!

🎶  Zing en Dans mee: Interactieve Feestvreugde 😃

Laat je meeslepen door de interactieve feestvreugde van KRYNER PARTY mit Ronald. Deze unieke feestact nodigt je uit om mee te zingen en te dansen op de meest geliefde hits uit de eighties, nineties en hedendaagse topnummers, allemaal vertaald naar een authentieke Oostenrijkse pop en polka stijl. Maar het gaat niet alleen om luisteren – het gaat om deelnemen! Ronald moedigt het publiek aan om mee te zingen, te klappen en te dansen, waardoor een onvergetelijke interactieve ervaring ontstaat. Of je nu een doorgewinterde Schlager-fan bent of nieuw in het genre, je zult jezelf al snel vinden in een polonaise, luidkeels meezingend met de grootste hits. Met KRYNER PARTY mit Ronald wordt elk optreden een unieke, interactieve feestervaring waar je deel van uitmaakt. Bereid je voor om je stem te laten horen en je dansmoves te laten zien! Doe mee met de

Oktoberfest Solo Artiest voor jouw evenement!

 

🎥  Bekijk en luister de unieke live ervaring tijdens Oktoberfest, Festivals & Carnaval! —>

Laatste nieuws

Klik hier voor meer nieuws...