fbpx
Feestmuziek

Welkom bij KRYNER PARTY mit Ronald! 🎉

Leuk dat je interesse hebt na het zien van mijn social-media post! Ben je klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met de sensationele 365 Tage Oktoberfest Show van KRYNER PARTY mit Ronald?

🎥 Bekijk Eerst Mijn Show! Ervaar de energie en het enthousiasme van mijn live optredens.

Bekijk hier onder een exclusieve video waarin je ziet hoe ik interactie heb met het publiek tijdens de shows. Ontdek zelf waarom KRYNER PARTY mit Ronald de perfecte keuze is voor jouw evenement!

Nog Niet Overtuigd? Laat me je meer vertellen over de 365 Tage Oktoberfest Show. Deze show is een unieke mix van internationale pop, rock en polka hits, allemaal overgoten met een authentieke Oostenrijkse Polka Sauce. Van de nieuwste chart-toppers tot tijdloze klassiekers, ik transformeer ze in een onvergetelijk polka-feest!

🎥 Nieuw Album: 365 Tage Oktoberfest Bekijk de video van mijn nieuwe album “365 Tage Oktoberfest”. Luister naar de frisse en herkenbare melodieën die gegarandeerd elke gelegenheid tot een feest maken.

Voor Elk Feest De Juiste Sfeer
Of het nu gaat om een Oktoberfest, Bierfeest, Dameszitting, Herenzitting, Carnavalsavond, Prinsuitroeping, Zomercarnaval, Festival, Meifeest, Schuttersfeest, Familiefeest, Bedrijfsfeest, Winterfest, Après-ski party, Tentfeest, of Zomerfestival, ik zorg voor de perfecte sfeer!

De reacties over KRYNER PARTY mit Ronald

Wat een energie!

Onlangs had ik het genoegen om Ronald’s KRYNER PARTY live mee te maken en ik kan zonder enige twijfel zeggen dat het een spectaculaire ervaring was! Vanaf de eerste noot tot de laatste seconde van het optreden, was er een magische sfeer die je alleen bij uitzonderlijke live acts vindt.

Wat Ronald’s optreden zo uniek maakte, was zijn vermogen om het publiek op een bijzondere manier te betrekken. Zijn interactie met de aanwezigen ging verder dan ik ooit bij andere artiesten heb gezien. Het was niet zomaar een optreden; het was een interactieve ervaring waarbij iedereen zich een deel van het spektakel voelde. Deze manier van optreden creëert een band tussen de artiest en het publiek die je zelden ziet.

Ik kan zonder enige aarzeling aanbevelen om een KRYNER PARTY met Ronald te boeken. Of je nu een groot evenement organiseert of een intieme bijeenkomst, Ronald weet hoe hij het naar een hoger niveau kan tillen. Het is een ervaring die je niet wilt missen en die gegarandeerd een blijvende indruk achterlaat op iedereen die het geluk heeft erbij te zijn.

We vonden het geweldig!

Als iemand die regelmatig grote evenementen organiseert en talloze acts heeft geboekt, weet ik wat er nodig is om een publiek te boeien. Maar wat Ronald met zijn KRYNER PARTY solo act heeft laten zien, overtrof al mijn verwachtingen!

Ik heb in het verleden veel grote Duitse bands geboekt, maar Ronald deed in zijn eentje absoluut niet onder voor die grote acts. Zijn vermogen om het publiek te betrekken en een feeststemming te creëren was fenomenaal. Het was niet alleen een optreden; het was een ervaring die iedereen bij zal blijven.

Als je op zoek bent naar iets unieks en opwindends voor je evenement, dan kan ik KRYNER PARTY mit Ronald ten zeerste aanbevelen. Hij brengt een energie en professionaliteit die zeldzaam is. We kijken nu al uit naar de volgende gelegenheid om hem weer te boeken!

Muziek voor jong en oud!

Als je denkt dat Oktoberfest en Après-Ski muziek alleen voor een bepaalde doelgroep is, dan heb je Ronald’s KRYNER PARTY nog niet meegemaakt! Ronald heeft een uniek talent om een breed scala aan muziekgenres om te zetten in een feestelijke Polka sfeer, waardoor hij een onvergetelijke ervaring creëert voor zowel jong als oud.

Het is werkelijk verbazingwekkend hoe Ronald klassiekers zoals “Que Sera”, “La Bamba”, en zelfs poprock hits als “Livin’ on a Prayer”, “Born To Be Wild”, en “Jump” transformeert. Hij neemt deze bekende nummers en geeft ze een frisse, energieke draai, waardoor ze perfect passen in de feestelijke sfeer van een Oktoberfest of Après-Ski evenement. Zijn versie van “I Was Made for Lovin’ You” is een echte publiekstrekker, die iedereen, ongeacht leeftijd, aan het dansen krijgt.

Daarnaast weet Ronald het publiek te verrassen met een mix van bekende Duitse schlagers en Oostenrijkse meezingers. Deze afwisseling zorgt voor een dynamische en levendige sfeer die zowel de jongere als de oudere generatie aanspreekt. Het is zeldzaam om een artiest te vinden die zo veelzijdig is en in staat is om een dergelijk breed publiek te bereiken.

 

30 minuten van de plek af!

Toen we KRYNER PARTY mit Ronald boekten voor onze Dameszitting, hadden we hoge verwachtingen gezien de line-up van topartiesten die we hadden. Maar wat Ronald presteerde, was simpelweg ongeëvenaard. Zijn optreden was niet alleen een muzikale prestatie, het was een explosie van energie en plezier die iedereen van hun stoel kreeg.

Iedereen danste op de tafels, nam deel aan de polonaise, of zong luidkeels mee met de muziek. Het was een ongekend spektakel van vreugde en gemeenschapsgevoel, iets wat je zelden ziet en nog minder vaak zo intens beleeft.

Wat Ronald’s optreden zo uniek en spontaan maakte, waren de leuke dansjes en meezingmomenten die hij creëerde. Zijn interactie met de aanwezigen was niet alleen vermakelijk, maar ook aanstekelijk.

Ronald’s optreden was niet alleen een hoogtepunt van onze Dameszitting, het was een herinnering die nog lang in de harten van alle aanwezigen zal blijven. Voor een evenement dat gegarandeerd een hit wordt, is KRYNER PARTY mit Ronald de artiest die je moet hebben.

Wat Een Ongelooflijke Reis Tot Nu Toe!

Jullie enthousiasme maakt elke show beter dan de vorige. Samen gaan we voor een fantastisch 2025!

📅🎤 Ja, ik weet het, 2024 moet nog beginnen! Maar geloof het of niet, mijn agenda voor 2025 begint nu al vol te raken. Tijd vliegt, en ik wil zeker weten dat ik er ben voor jouw feest!

🎉🎵 Dus, plannen aan het maken voor 2024 of al aan het uitkijken naar 2025? Wil je mij, Ronald, erbij hebben voor jouw Carnaval, Oktoberfest, dameszitting, tentfeest of zomerfestival? Laat het me snel weten! De data zijn beperkt en ik wil niemand teleurstellen.

Info en Boekingen