fbpx

365 Tage Oktoberfest: De Ultieme Pop Rock Polka Apresski Mix van KRYNER PARTY mit Ronald

okt 17, 2023 | Muziek, Oktoberfest

365 Tage Oktoberfest: De Ultieme Pop Rock Polka Apresski Mix van KRYNER PARTY mit Ronald

Een Introductie tot het Album

Duik in de feestelijke wereld van ‘365 Tage Oktoberfest’, het nieuwste meesterwerk van KRYNER PARTY mit Ronald. Dit album is niet zomaar een verzameling nummers, maar een ervaring die je meeneemt op een muzikale reis door de wereld van Pop, Rock, Polka, Apresski en Schlager.

Uitgelichte Nummers

Let me entertain you – Polka Version

Een klassieker opnieuw uitgevonden. Ervaar de bekende hit in een geheel nieuw jasje met een onweerstaanbare polka twist.

La Bamba (Una Polka de gracia) & Einen Stern (Der deinen Namen trägt)

Deze nummers brengen een perfecte balans tussen traditionele klanken en moderne invloeden, waardoor ze onmisbaar zijn voor elke Oktoberfest-playlist.

Volksmusik Power Medley met Die Berge, die sind mein Zuhaus, Bergvagabunden, Ohne Musik geht nix

Deze medley brengt de essentie van Volksmusik naar voren, gemixt met de energie van hedendaagse hits denk hiebij aan klassiekers van de Schürzenjäger, voXXclub, maar ook de herkomst van Sjeng aon de Geng van Frans Theunisz, Slavko Avsenik und seine original Oberkrainer Hé, Slavko, spiel uns eins.

Waarom ‘365 Tage Oktoberfest’ het Album van het Jaar is

In een tijd waar muzikale genres voortdurend evolueren, slaagt ‘365 Tage Oktoberfest’ erin om een brug te slaan tussen het verleden en het heden. Of je nu een fan bent van traditionele Schlager, energieke Apresski of moderne pop en rock, dit album heeft voor ieder wat wils.

Conclusie

‘365 Tage Oktoberfest’ van KRYNER PARTY mit Ronald is niet alleen een album, maar een viering van muzikale diversiteit en innovatie. Zet je lederhosen klaar en bereid je voor op 366 dagen non-stop feest!

Link Spotify 
Link Apple Music i-Tunes
Link Amazon Musik