fbpx

Böhmischer Traum (Der hellste stern): Ronald’s Vernieuwde Hit voor 2023

okt 21, 2023 | Muziek

De Geschiedenis van een Klassieker

Enkele jaren geleden introduceerden Ronald en Kevin van den Eijnden het nummer dat al snel een vast onderdeel werd van hun podium repertoire. Deze klassieker heeft de harten van velen veroverd en blijft een favoriet.

De Inspiratie Achter de 2023 Versie

DJ Ötzi’s versie van “Der hellste stern” met zijn kenmerkende stimmungsvolle interactie was een bron van inspiratie voor Ronald. Hij zag de potentie van deze stimmung gecombineerd met de energie van de Party Kryner versie. Het resultaat? Een vernieuwde hit die nu te streamen is op platforms zoals Spotify, iTunes en Amazon.

Een Bijzondere Engelstalige Twist

Een interessant hoofdstuk in de geschiedenis van “Böhmischer Traum” is de samenwerking tussen Ronald (Party Kryner) en DJ Kicken. Ronald schreef een Engelstalige versie getiteld “Live Your Dream“. Wat het nog specialer maakte, was de erkenning van de originele schrijver en componist, Norbert Gälle. Hij uitte zijn waardering voor deze unieke Engelstalige interpretatie en heeft zelfs een plaquette met de tekst “Live Your Dream, Live Your Life” in zijn werkruimte opgehangen. Een eerbetoon aan Ronald’s creatieve bijdrage aan dit wereldberoemde nummer. “Böhmischer Traum (Der hellste stern)” is niet zomaar een nummer, maar een muzikaal erfgoed dat blijft evolueren. Met de nieuwste versie van 2023 zet Ronald een nieuwe standaard voor deze geliefde klassieker.
Link Spotify
Link Amazon
Link Apple Music – iTunes

Ontdek de vernieuwde hit “Böhmischer Traum (Der hellste stern)” van Ronald, geïnspireerd door DJ Ötzi en Party Kryner. Nu beschikbaar op Spotify, iTunes en Amazon!