fbpx

Extra Beschikbaarheid met KRYNER PARTY mit Ronald door vrijgekomen data van eerdere blokkeringen in de agenda

Aug 16, 2023 | Nachrichten, Oktoberfest

Ik heb groot nieuws voor jullie!  Dankzij extra beschikbaarheid door vrijgekomen data van eerdere blokkeringen in de agenda van Party Kryner, is dit het moment om jouw evenementen te laten knallen.

OKTOBERFEST: Nu Boeken, Beperkte Plekken: In september en oktober heb ik extra plekken beschikbaar om tijdens jouw oktoberfeest EINE PARTY ZU MACHEN!.

CARNAVAL 2023 – 2024 : Vanaf november 2023 tot maart 2024 ben ik helemaal in de carnavalsstemming om jouw evenementen te laten stralen. Maar aangezien de beschikbaarheid snel wordt ingevuld, is het zaak om snel te handelen!

WINTERFEST: NIEUW! ook meer beschikbaarheid tijdens alle winterevents! 

Maar haast je, want deze speciale beschikbaarheid raakt snel volgeboekt!

Voel de Energie met Interactie: En laten we niet vergeten dat interactie, Polka & Stimmung een hoofdrol speelt. Dansjes en meezingen met het publiek zorgen ervoor dat jouw gasten actief deelnemen aan het feest. Jouw feest wordt memorabel!

Vooruitkijken naar 2024 en 2025: En voor degenen die toekomstige evenementen plannen, heb ik goed nieuws. Boekingen voor 2024 en 2025 beginnen al binnen te stromen. Wil je jouw komende evenement(en) nu al verzekeren van een spetterend optreden tegen de huidige prijzen? Wacht niet langer!

Prijzen en Contact: Voor evenementen in de regio Limburg zijn de kosten slechts € 495,- excl. 9% BTW. Jouw evenement buiten Limburg? Natuurlijk kan dat! Vraag gerust om meer informatie.

Neem snel contact op via het contact formulier of per e-mail via  contact@partykryner.eu om jouw data te reserveren of voor meer informatie. Laten we samen de sfeer verhogen en jouw evenementen transformeren tot onvergetelijke feesten!

Met feestelijke groeten,

Ronald Pijls
KRYNER PARTY mit Ronald