fbpx

Hey Angels – Nieuwe Single van KRYNER PARTY mit Ronald Hey Angels Robbie Pinkpop

Jun 4, 2023 | Nachrichten, Muziek

KRYNER PARTY mit Ronald Hey Angels Robbie Pinkpop

Bereid je voor op een muzikale traktatie, want KRYNER PARTY mit Ronald kondigt met trots zijn nieuwste single “Hey Angels” aan. Net op tijd voor Robbie Williams’ optreden op Pinkpop, gepland op 17 juni.

In een gedurfde muzikale mash-up laat Ronald zijn creatieve party brains de vrije loop. Beeld je eens in: Robbie Williams als lid van The Beatles, maar dan met een twist. Wat als ze hun muziek in de stijl van Polka en Oktoberfest hadden gemaakt? Het resultaat zou wellicht klinken als “Hey Angels”, de nieuwe single van KRYNER PARTY mit Ronald.

Het is geen toeval dat de keuze op deze twee nummers is gevallen. Zowel “Angels” als “Hey Jude” staan al jaren wereldwijd in de top 10 van Oktoberfesten en festivals. “Het idee voor deze versie had ik al jaren,” zegt Ronald “Begin dit jaar heb ik het tijdens verschillende optredens gezongen en de reactie op dit nummer was zo overweldigend dat ik besloot het op te nemen.”

De timing van deze release kon niet beter zijn, met Robbie Williams die op 17 juni optreedt tijdens Pinkpop, een festival dat praktisch plaatsvindt in Ronald’s achtertuin. Ronald’s humor en gevoel voor timing zijn evident wanneer hij grapt: “Misschien zingt Robbie wel ‘Hey Angels’ in plaats van ‘Hey Jude’ op het podium. En als hij de tekst niet kent, kan hij me altijd bellen. Ik help hem graag op het podium van Megaland.

Met het vertrouwen dat spreekt uit zijn nieuwe solo-act en de aanstaande release van “Hey Angels”, is het duidelijk dat Ronald, na een muziekcarrière van meer dan 30 jaar, klaar is om een nieuwe fase in te gaan.

Blijf op de hoogte van onze kanalen voor meer updates over “Hey Angels” en ander nieuws. Zorg dat je het niet mist en zingt meer!

En let op! We zingen vanaf vandaag niet meer “Naa na naaa na na na naaaa Hey Jude maar…
inderdaad HEY ANGELS!

KRYNER PARTY mit Ronald Hey Angels Robbie Pinkpop