fbpx

Het einde van een tijdperk: Party Kryner verandert in een sensationele solo-act KRYNER PARTY mit Ronald

jun 4, 2023 | Nieuws

LANDGRAAF, 4 juni 2023 – De partywereld is getuige van een belangrijke verandering. Party Kryner, bekend om hun Oktoberfest- en Après Ski-muziek, stopt als duo. Ronald Pijls, de medeoprichter en frontman, kondigt zijn spannende nieuwe solo-act aan: KRYNER PARTY mit Ronald.

Het einde van Party Kryner: Overwinning van uitdagingen
Na een indrukwekkende reis die in 2015 begon, komt Party Kryner tot een einde. Wat begon als een samenwerking tussen Ronald Pijls en accordeonist Kevin van den Eijnden, evolueerde door de jaren heen tot een geweldige feestact. Helaas moest Kevin in 2019 stoppen vanwege een arm blessure. Echter, Party Kryner bleef sterk en bleef hun unieke muzikale stijl ontwikkelen.
Momenteel vormt Ronald het duo met Egid Ackermans, maar met groeiende aantal optredens van Party Kryner en verplichtingen voor Egid’s solo act Aegidius, is het tijd om Party Kryner te herzien.

Introductie van KRYNER PARTY mit Ronald: De toekomst van feestmuziek
Ronald Pijls maakt een gedurfde stap en lanceert zijn nieuwe solo-act KRYNER PARTY mit Ronald. Verwacht dezelfde energieke Oberkrainer Polka-saus, maar met vernieuwde technieken en frisse ideeën. Het beste van beide werelden. Met zijn solo-act belooft Ronald het beste van Party Kryner te behouden en tegelijkertijd nieuwe elementen toe te voegen om een verfrissende unieke en dynamische muzikale ervaring te bieden.

Reeds geboekte optredens
Reeds geboekte optredens van Party Kryner zullen tot maart 2024 nog als duo plaatsvinden. Echter, nieuwe boekingen zullen vanaf nu verzorgd worden door Ronald als solo act KRYNER PARTY mit Ronald. Daarom hoef je niet tot 2024 te wachten om de unieke nieuwe ervaring te beleven, waarbij de vertrouwde Party Kryner sound gecombineerd wordt met een aanzienlijke entertainment upgrade

Blijf op de hoogte van KRYNER PARTY mit Ronald
Het nieuwe hoofdstuk in de muziekcarrière van Ronald is net begonnen. Volg de reis van KRYNER PARTY mit Ronald op zijn website en blijf op de hoogte van aankomende releases, shows en spannend nieuws.