fbpx

Nieuwe Schlager Hit: ‘Keiner ist allein’ door KRYNER PARTY mit Ronald

jul 2, 2023 | Muziek, Nieuws

Feestmuziek heeft een nieuwe hit om te vieren – ‘Keiner ist allein’, de meest recente single van KRYNER PARTY mit Ronald. Deze energieke track, uitgebracht op 1 juli, is een ware traktatie voor alle liefhebbers van Schlagermuziek en Oktoberfest-feesten.

Ronald, de drijvende kracht achter KRYNER PARTY, staat bekend om zijn opwindende mix van Engelstalige en Duitstalige meezingers. Met ‘Keiner ist allein’ bewijst hij opnieuw zijn vermogen om onweerstaanbare feestmuziek te creëren.

Wat maakt ‘Keiner ist allein’ zo bijzonder? Fans van Helene Fischer’s ‘Atemlos’ zullen zich direct aangesproken voelen door de herkenbare melodie. Deze unieke twist geeft de track een extra dimensie, waardoor het een instant klassieker is op elk feest, of dat nu een Apres-ski, Carnaval, bedrijfsfeest, of tuinfeest is.

Het succes van KRYNER PARTY mit Ronald is te danken aan zijn talent om unieke feestnummers te creëren die iedereen aan het zingen en dansen krijgen. Zijn nieuwste single, ‘Keiner ist allein’, zet deze trend voort en wordt een onmisbaar onderdeel van elk feest.

DOWNLOAD OF LUISTEREN:
Spotify: https://open.spotify.com/album/2c1r9lHvKH5oWMdZbob7S4?si=rvs200GdSues-PvO8X6FuA
i-Tunes: https://music.apple.com/nl/album/keiner-ist-allein-2023-remix-single/1693270531

https://www.qobuz.com/au-en/interpreter/kryner-party-mit-ronald/18549712