fbpx

Welkom bij KRYNER PARTY mit Ronald! 🎉

Volg me, deel je video’s en foto’s, of zet mijn nummers op je favoriete feestplaylist. Neem contact op voor een tolle party!

Welkom bij KRYNER PARTY mit Ronald! Heb je de QR-code gescand? Dan ben je hier met een reden: je bent op zoek naar dé act die jouw feest onvergetelijk maakt, of je wilt de avonturen van Ronald op de voet volgen.

Of het nu gaat om een intiem privéfeest, een levendige bedrijfsborrel, een uitbundig carnaval, een gezellige après-ski, of een traditioneel Oktoberfest, je bent aan het juiste adres.

Met Ronald, de koning van Pop, Rock en Polka, aan je zijde wordt elk evenement een knaller. Verwacht een persoonlijke touch met muziek die iedereen van de stoelen krijgt. Van kleine bijeenkomsten tot grote festivals, ik zorg dat jouw feest een hit wordt met een mix van hits en klassiekers.

🎥 Nieuwsgierig? Bekijk snel een sneak peek van mijn shows en voel de vibe.

Ontdek waarom KRYNER PARTY mit Ronald jouw feest naar het volgende niveau tilt. 

De reacties over KRYNER PARTY mit Ronald

Wat een energie!

Onlangs had ik het genoegen om Ronald’s KRYNER PARTY live mee te maken en ik kan zonder enige twijfel zeggen dat het een spectaculaire ervaring was! Vanaf de eerste noot tot de laatste seconde van het optreden, was er een magische sfeer die je alleen bij uitzonderlijke live acts vindt.

Wat Ronald’s optreden zo uniek maakte, was zijn vermogen om het publiek op een bijzondere manier te betrekken. Zijn interactie met de aanwezigen ging verder dan ik ooit bij andere artiesten heb gezien. Het was niet zomaar een optreden; het was een interactieve ervaring waarbij iedereen zich een deel van het spektakel voelde. Deze manier van optreden creëert een band tussen de artiest en het publiek die je zelden ziet.

Ik kan zonder enige aarzeling aanbevelen om een KRYNER PARTY met Ronald te boeken. Of je nu een groot evenement organiseert of een intieme bijeenkomst, Ronald weet hoe hij het naar een hoger niveau kan tillen. Het is een ervaring die je niet wilt missen en die gegarandeerd een blijvende indruk achterlaat op iedereen die het geluk heeft erbij te zijn.

We vonden het geweldig!

Als iemand die regelmatig grote evenementen organiseert en talloze acts heeft geboekt, weet ik wat er nodig is om een publiek te boeien. Maar wat Ronald met zijn KRYNER PARTY solo act heeft laten zien, overtrof al mijn verwachtingen!

Ik heb in het verleden veel grote Duitse bands geboekt, maar Ronald deed in zijn eentje absoluut niet onder voor die grote acts. Zijn vermogen om het publiek te betrekken en een feeststemming te creëren was fenomenaal. Het was niet alleen een optreden; het was een ervaring die iedereen bij zal blijven.

Als je op zoek bent naar iets unieks en opwindends voor je evenement, dan kan ik KRYNER PARTY mit Ronald ten zeerste aanbevelen. Hij brengt een energie en professionaliteit die zeldzaam is. We kijken nu al uit naar de volgende gelegenheid om hem weer te boeken!

Muziek voor jong en oud!

Als je denkt dat Oktoberfest en Après-Ski muziek alleen voor een bepaalde doelgroep is, dan heb je Ronald’s KRYNER PARTY nog niet meegemaakt! Ronald heeft een uniek talent om een breed scala aan muziekgenres om te zetten in een feestelijke Polka sfeer, waardoor hij een onvergetelijke ervaring creëert voor zowel jong als oud.

Het is werkelijk verbazingwekkend hoe Ronald klassiekers zoals “Que Sera”, “La Bamba”, en zelfs poprock hits als “Livin’ on a Prayer”, “Born To Be Wild”, en “Jump” transformeert. Hij neemt deze bekende nummers en geeft ze een frisse, energieke draai, waardoor ze perfect passen in de feestelijke sfeer van een Oktoberfest of Après-Ski evenement. Zijn versie van “I Was Made for Lovin’ You” is een echte publiekstrekker, die iedereen, ongeacht leeftijd, aan het dansen krijgt.

Daarnaast weet Ronald het publiek te verrassen met een mix van bekende Duitse schlagers en Oostenrijkse meezingers. Deze afwisseling zorgt voor een dynamische en levendige sfeer die zowel de jongere als de oudere generatie aanspreekt. Het is zeldzaam om een artiest te vinden die zo veelzijdig is en in staat is om een dergelijk breed publiek te bereiken.

 

30 minuten van de plek af!

Toen we KRYNER PARTY mit Ronald boekten voor onze Dameszitting, hadden we hoge verwachtingen gezien de line-up van topartiesten die we hadden. Maar wat Ronald presteerde, was simpelweg ongeëvenaard. Zijn optreden was niet alleen een muzikale prestatie, het was een explosie van energie en plezier die iedereen van hun stoel kreeg.

Iedereen danste op de tafels, nam deel aan de polonaise, of zong luidkeels mee met de muziek. Het was een ongekend spektakel van vreugde en gemeenschapsgevoel, iets wat je zelden ziet en nog minder vaak zo intens beleeft.

Wat Ronald’s optreden zo uniek en spontaan maakte, waren de leuke dansjes en meezingmomenten die hij creëerde. Zijn interactie met de aanwezigen was niet alleen vermakelijk, maar ook aanstekelijk.

Ronald’s optreden was niet alleen een hoogtepunt van onze Dameszitting, het was een herinnering die nog lang in de harten van alle aanwezigen zal blijven. Voor een evenement dat gegarandeerd een hit wordt, is KRYNER PARTY mit Ronald de artiest die je moet hebben.

Info en Boekingen